pixel

Facebook annoncering

Med annoncering via Facebook og Instagram kan din virksomhed nå ud til mere end 3,7 mio danskere og mere end 2 mia. på verdensplan. Dog er det vigtigt at vide hvad man laver for, at skabe en succesfuld kampagne. I WebGain arbejder vi strategisk med Facebook annoncering, så din virksomheds marketing budget bruges mest fornuftigt og giver den ønskede effekt.

Prisen for annoncering på Facebook beregnes ud fra en række parametre, herunder annoncetype, målretning, konkurrence og dine annoncers performance. Det gælder derfor om, at være skarp på disse elementer, for at få mest for annoncekronerne.

Hos WebGain planlægger og udfører vi din målrettede annoncering på Facebook og sørger for at du får det så meget for dit budget som muligt. Vi tager et forudbestemt salær for ydelsen, hvilket gør at du ikke modtager en uventet ekstraregning. Dit ad spend, dvs. det budget du bruger på annoncerne, vælger du selv ud fra vores rådgivning og dette budget overskrides aldrig, medmindre du selv ønsker det. Målet er at skabe annoncer der giver dig en større indtjening end den udgift du har til det.

Facebook annoncetyper

Facebook tilbyder mange forskellige typer annoncer, der er ideelle til forskellige formål. De fleste virksomheder i Danmark benytter de samme typer hver gang og får derfor ikke fuldt udbytte, hvilket er en skam. Det er vi her for at ændre på. Annoncetyperne varierer både i det visuelle udtryk, men også den bagvedliggende målsætning, tracking og optimering. Det gælder om at finde den helt rette kombination for at udnytte potentialet, hvilket er noget mange virksomheder ikke tænker over, når de går i gang med Facebook annoncering.

 

Vælg den løsning der passer dig

Vi tilbyder både full-service hvor vi tager os af alt fra start til slut og rådgivning hvor du gør arbejdet selv, men får dedikeret rådgivning og sparring fra os.

Rådgivning

1.995,- /pr. måned
  • Rådgivning og sparring om kampagner
  • Målsætning
  • Design og opsætning af annoncer
  • Licenskøb af billeder
  • A/B-test
  • Månedlige rapporter

Priser ekskl. moms og ekskl. spend.

I tvivl om dit behov?

Intet problem. Det finder vi frem til i fællesskab.
Bliv ringet op