pixel

Hastighedsoptimering – Få en hurtigere hjemmeside og øg din indtjening

Hvornår har du sidst arbejdet med hastighedsoptimering? Hvis din hjemmeside er langsom går det hårdt ud over din indtjening. Hurtig loadhastighed bliver nemlig vigtigere og vigtigere – ikke kun fordi brugerne har højere krav til hvor hurtigt en side skal vises, men også fordi det har indflydelse på din søgemaskineoptimering (SEO) og i sidste ende din konvertering. Vi kan hjælpe dig med hastighedsoptimering.

Amazon.com undersøgte konvekvensen af deres loadhastighed og kom frem til, at 1 sekund langsommere loadtid kostede dem 1,6 mia. dollars. Man siger, at tid er penge – og i dette tilfælde ér tid faktisk penge.

Derfor skal du hastighedsoptimere:

  • Du får øget synlighed i søgemaskinerne
  • Øget konverteringsrate (flere salg)
  • Bedre brugeroplevelse
  • Kræver ikke køb af dyrt software
  • Langsom loadhastighed skader din indtjening

Hvad kan WebGain gøre for dig?

Først analyserer vi din hjemmeside og finder frem til de optimeringstiltag der vil give størst effekt. Det kan f.eks. være optimering af billeder, forbedring af din kode på hjemmesiden, komprimering af scripts, stylesheets og billeder, fjernelse af unødvendige (ubrugte) scripts og plugins, og meget mere. Vi måler naturligvis din loadtid før og efter optimering, så du sort på hvidt kan se effekten af arbejdet.

I tvivl om dit behov?

Intet problem. Det finder vi frem til i fællesskab.
Bliv ringet op